Zvornik / 23.09.2023

Sve uredno - eskurzija maturanata u Italiji

Slika
eskurzija

Učenici  četvrtih razreda zvorničkih srednjih škola su na maturskoj ekskurziji u Italiji. Ovo je njihov treći dan boravka koji je iskorišten za posetu Veroni.

Maturanti Srednjoškolskog centra „Petar Kočić“, srednjoškolskog centra iz Šekovića i Tehničkog školskog centra,  provode dane u obilasku  gradova severa Italije I druženju u letovalištu blizu Venecije, mestu Lido di Jesolo, gde su smešteni. Juče su boravili u Veneciji, danas u Veroni, a sutra im je slobodan dan.

„Sve protiče u najboljem redu i prema programu putovanja,“ javila je danas iz Verone, drektorica Srednjoškolskog centra „Petar Kočić“, Biljana Pisić.

To potvrđuju i vesela lica maturanata na fotografijama koje nam je prosledila direktorica Biljana Pisić.   

Slika
eskurzija
Slika
eskurzija
Slika
eskurzija

 

Slika
eskurzija

 

Za ponedeljak je planiran izlet u Vićencu i Padovu, a u utorak napuštaju hotel u Lido di Jesolo, posetiće prvo autlet centar „Noventa” u Italiji i kreću ka Sloveniji u posjetu Ljubljani. Utorak veče kreću iz Ljubljane i očekuje se njihov dolazak u ranim jutarnjim satima u Zvornik.

Na matursku ekskurziju krenula su četiri autobusa sa oko 170 učenika Srednjoškolskog centra „Petar Kočić“, kojima se priključilo i 16 učenika srednjoškolskog centra iz Šekovića. Iz Tehničkog školskog centra na maturskoj ekskurziji su dva autobusa sa 90 učenika.