Zvornik / 13.02.2024

Učenici iz Milića pobjednici na državnom „APP“ takmičenju

Slika
u

Učenici Srednjoškolskog centra „Milutin Milanković“ iz Milića, Sergej Kaldesić i Vladimir Erić pod mentorstvom profesora Željka Nikolića i uz stručnu pomoć i saradnju prof. Stefana Berovića pobjednici su državnog m:tel „APP“ takmičenja.

 – Ovaj izvanredan uspjeh nije samo rezultat njihovog talenta, već i plod posvećenog rada, upornosti i neumornog truda koji su svi zajedno, kao tim, uložili u istraživanje i usavršavanje svojih vještina u oblasti programiranja i informacionih tehnologija. Njihova izvanredna postignuća nisu se zaustavila na državnom nivou, već su ih odvela na pozornicu regionalnog takmičenja u Beogradu. Tamo će naši sjajni učenici imati priliku da pokažu svoje vještine i kreativnost među vrhunskim talentima iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore – saopštili su iz škole.

 – Ovaj uspjeh ne samo da svjedoči o izuzetnosti naših učenika, već istovremeno odražava i neizmjernu posvećenost i inspirativnu podršku koju pružaju profesori Željko i Stefan svojim učenicima. Njihova stručnost i predanost su i te kako doprinijeli ovom veličanstvenom dostignuću! Srdačno čestitamo našim šampionima na fantastičnom uspjehu, dok profesorimau Željku i Stefanu izražavamo duboku zahvalnost za njihov neumorni trud i bezrezervnu podršku koju pružaju našim učenicima! Od srca svima njima čestitamo i želimo im još mnogo uspjeha i priznanja u njihovom radu – navode iz SŠC „Milutin Milanković“ iz Milića.