Zvornik / 15.01.2022

Zvornički hor “ Zvončići” novogodišnjim paketićima iznenadio drugare iz udruženja Okrilje i Dječija nada

Slika
Paketici Zvoncici za sajt

Novogodišnji paketići,  Djeda Mraz, filmska projekcije, fotografije, sve su to darovi  drugarima iz udruženja Okrilje i Dječija nada, ali i slabijeg materijalnog stanja  od članova Dječijeg hora Doma omladine “ Zvončići” .

Paketici zvoncici

U  Domu omladine  sinoć je  bilo je veselo . Dječije iznenađenje bilo je posebno vidljivo kada se pojavio Djeda Mraz koji im je uručio 60 novogodišnjih paketića  njihovih drugara iz hora “ Zvončići”. Neki od prevelikog uzbudjenja nisu imali hrabrosti da priđu Djeda Mrazu, dok su se drugi mališani rado slikali sa omiljenim djedom za uspomenu.

Paketici

Iz Udruženja samohranih roditelja “ Okrilje” i udruženja roditelja, djece i osoba sa poteškoćama u razvoju “ Dječija nada”  su izrazili zahvalnost članovima hora što su im priredili veče za pamćenje. Ana Stanojević iz udruženja “ Okrilje” koje je formirano u septembru prošle godine ističe da je sve bilo predivno i projekcija filma “ Veliki crveni pas” i paketići, ali da je ipak najveće iznenađenje za mališane bio Djeda Mraz. U znak zahvalnosti iz Udruženja “Okrilje” Domu omladine i Dječijem horu “ Zvončići” uručene su i zahvalnice.

Zahvalnica

Podsjećamo da je Dječiji hor Doma omladine “ Zvončići” nakon pauze od skoro dvije godine , krajem prošle godine ponovo počeo sa radom i odmah je organizovao i svoj tradicionalni novogodišnji koncert pod nazivom “ Podjeli čaroliju”. Kao i svake godine, cijena ulaznice je bila slatkiš po želji . “Zadovoljstvo nam je da učestvujemo u ovakvim događajima koji okupljaju ljude i griju srca, podstiču i motivišu na dalji rad.  Naši mali članovi imaju veliko srce i srećni smo što smo i ove godine obradovali mnogo naših drugara  i izmamili im osmijehe , kaže umjetnički rukovodilac hora Doma omladine “ Zvončići” Hristijana Sandić . Ona je apelovala na sve građane da  kada god imaju priliku pomognu drugima .