Zvornik / 13.01.2022

Zvornik : Uhapšen zbog droge - priznao da je u kesici opojna droga

Slika
PU Zvornik

Na teritoriji koje pokriva Policijska uprava Zvornik  sve češća su provjere kada su  u pitanju krivična djela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga.  U zavisnosti od operativnih podataka vrše se redovne i vanredne racije u ugostiteljskim objektima i testiranja vozača na opijate.

U jednoj od sinoćnih provjera, oko 22 časa . u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta u Karakaju izvršena je kontrola vozila, nakon čega je lišeno slobode i jedno lice iz Milića. Ovo je drugi slučaj u kojem je zbog neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga, pojavljuje osoba sa prebivalištem u Milićima.

Ovaj put policijski službenici Policijske stanice Zvornik su lišili slobode lice D.M. iz Milića. Kako je u saopštenju Policijske stanice Zvornik objavljeno, operativnim radom na terenu, policijski službenici Policijske stanice Zvornik uočili su lica D.M. i A.O. iz Milića, u putničkom motornom vozilu marke „mercedes“, u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta u Karakaju i izvšili kontrolu istih.

Prilikom pregleda navedenog vozila policijski službenici su uočili pvc kesicu. Lice D.M. iz Milića, prema navodima u saopštenju, je samo navelo da se u njoj nalazi opojna droga.

Proceduralno o svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio da policija  preduzme sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.