Zvornik / 17.11.2022

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi - policajci pripravnici Policijske uprave Zvornik

Slika
policija

Povodom obilježavanja  krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova  Republike  Srpske,Svetog Arhangela Mihajla, pripadnici  Policijske uprave Zvornik, učestvovali su  u akciji dobrovoljnog darivanja krvi u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik- Odjeljenje za transfuziju krvi.

Kako je za Osvit radio rekla Danijela Madžarević,potparolka Policijske uprave Zvornik ,u dvodnevnoj akciji darivanja krvi u Zvorniku, dragocjenu tečnost darivalo je 27 pripravnika, pripadnika Policijske uprave Zvornik.

Slika
Darivanje krvi 2

 Stefan Glišić mladi policajac pripravnik  u Policijskoj upravi Zvornik, rekao je da danas prvi put daje krv i da je srećan što učestvuje u dobrovoljnoj akciji davanja krvi i što  će njegova krv nekome spasiti život.

Mladi policajci pripravnici  darivanjem krvi pomogli su prikupljanju dovoljnog broja jedinica krvi,  koje će u narednom periodu pomoći onima kojima je najpotrebnije. Ova akcija pripadnika zvorničke policije je tradicionalna i jedna u nizu koja pomaže rad zvorničke bolnice i direktno spašavaju živote pacijentima koji su životno ugroženi.

https://www.facebook.com/osvitradio.zvornik/videos/1710284006020495/