Zvornik / 24.07.2023

Ekipni pobjednik KK „Trebišnjica” iz Trebinja - pojedinačno pobjednici svi učesnici

Slika
kajak divic

Pobjednička ekipa  12.Međunarodnog takmičenja u kajak-kanu disciplinama na mirnim vodama na zvorničkom jezeru u Diviču su članovi kajakaškog kluba „Trebišnjica” iz Trebinja.

U selekcijama od pionirskog do seniorskog uzrasta, oko stotinu takmičara iz klubova BIH i Srbije, takmičilo se u kajak-kanu disciplinama na mirnim vodana u dužinama od 500 i 200 metara. Najboljim takmičarima i ekipama uručeni su pehari i medalje, kao i zahvalnice za sve prijatelje manifestacije.

Slika
kajak divic

Podeljene su brojne medalje takmičarima u pojedinačnim trkama, a ekipno najviše uspjeha imali su kajakaši iz kajakaškog kluba „Trebišnjica” iz Trebinja koji su dobili i pehar kao najuspješniju.  Drugo mjesto pripalo je kajakašima iz ekipe  Kajak kanu kluba „Filip Višnjić” iz Višnjićeva kod Šida, a treći su takmičari Nautčkog kluba „Beograd”.

Takmičenje je u ime domaćina otvorenim proglasio predsjednik kluba Kajak Kanu Drina Zvornik Mustafa Tuhčić. Učesnike je u ime pokrovitelja Grada Zvornika  pozdravio Bekir Omerović, a pehar pobjedničkoj ekipi uručio je menadžer grada Zvornika Darko Stefanović. Zahvalnice  za podršku u organizaciji 12.Međunarodnog takmičenja u kajak-kanu disciplinama na mirnim vodama dodeljene su pojedincima i kolektivima koji su pomogli da se takmičenje uspešno organizuje i održi.

Slika
kajak divic