Zvornik / 19.11.2021

Najava sportskog vikenda

Slika
lopta

U subotu se završava jesenji dio prvenstva u Prvoj ligi Republike Srpske.U derbiju zvorničkih ekipa Budućnost će u Pilici dočekati ekipu Drine.Utakmica se igra od 13 časova.

Ostali parovi: Slavija-Modriča Alfa, Kozara-Borac, Krupa – Železničar,Tekstilac-Podrinje,Sloboda-Dubič,Zvijezda 09 –Sutjeska I Omarska-Sloga.

U 17. Kolu Premijer lige BiH derbi srpskih ekipa je u Banja Luci, gdje će Borac dočekati ekipu Rudar Prijedora.Leotar je gost Posušja, a Radnik igra u gostima sa ekipom Železničara.Ostali parovi su: Tuzla siti-Zrinski,Srajevo-Sloboda I Velež-Široki Brijeg

U Drugoj ligi, grupa Istok igra se 15. kolo.Ekipa Vlasenica dočekuje Slogu.Guber je domaćin Stakorini, a Milići putuju u Nevesinje na utakmcu sa Veležom.

Parovi 15. kola Regionalne lige grupa Istok:Tabanci-Lokomotiva,Lokanj-Trnovica,Jedinstvo-Bratstvo,Birač-Janja,Zadrugar-Podrinje I Šekovići-Partizan.

U 4. Kolu Druge futsal lige Republike Srpske, grupa Jug ekipa Jang Bojsa igra u gostima sa Dubičem.

U 6. Kolu Prve košarkaške lige Republike Srpske, ekipa Drina Princip igra u subotu od 20 časova na svom parketu sa ekipom Budućnost BN iz Bjeljine.

U 4. Kolu Druge lige grupa centar ekipa Zvornik Basketa je domaćin ekipi Rudar 2015 iz Ugljevika.Ekipa Olimp iz Šekovića dočekuje ekipu Best.

U 6. Kolu Lige BiH za košarkaše ekipa Bratunca će dočekati ekipu Sparsa

U 10. kolu Prve lige za rukometaše  Drina putuje u goste ekipi Mladosti iz Banja Luke.

Odbojkaši Drine u 8.kolu Prve lige dočekuju ekipu Gacka u nedelju od 17 časova.

Odbojkašice Drine gostuju kod ekipe Leotara.

                                                                D.Gajic