Multimedija / 02.01.2022

Najradosnije u Novoj godini porodice:Dragić iz Kozluka i Rebić iz Vlasenice

Slika
Prva beba

Prve bebe rođene u prvom danu 2022.godine u porodilištu JZU Bolnica Zvornik su dva dječaka.

Zvorničanin koji je rođen 1. januara u 14:35 časova, je drugo dijete porodice Dragić iz Кozluka. Za Vlasenicu radosna vijest, drugorođena beba u zvorničkom porodilištu 1. januara u 17:20 časova, a prva za Vlasenicu, je dječak iz porodice Rebić.

Slika
Druga beba

Tradicionalno prve bebe je darivao gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović. Zlatnik i cvijeće uručeni su danas Dragani Dragić iz Кozluka, majki prvorođenog dječaka i majki drugorođenog dječaka Milijani Rebić iz Vlasenice, kojoj je ovo treće dijete.

Slika
Zoran i dr

Prve bebe u Novoj 2022.godini rođene su na  odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo JZU Bolnica Zvornik, na kojem je upravo zadnjeg kalendarskoj dana  u 2021. godini završeno renoviranje i adaptacija. Poboljšani su uslovi za bolnički boravak za porodilje i bebe, za sve buduće majke, supruge, žene.

Slika
Porodiliste 2

Ukupan broj beba za cio region Birča, rođenih u porodilištu zvorničke bolnice u 2021.godini bio je 577.  Mjesec septembar istakao se po broju beba, kada je broj novorođenih iznosio 62, a najveći broj novorođenih u jednom danu bio je u mjesecu avgustu, kada je za 24 sata rođeno 7 beba. Mjeseci april, septembar, oktobar takođe su imali dane kada je u toku 24 časa rođeno 6 beba. Ukupan broj beba rođenih u mjesecu decembru 2021.godine bio je 49. 

Slika
Porodiliste 1

Čestitamo srećnim sugrađanima koji su u 2021.godini postali roditelji i nadamo se da će u ovoj 2022.godini, biti premašen prošlogodišnji broj porođaja u porodilištu JZU Bolnica Zvornik. Da rastu sve bebe u zdravlju i na radost roditelja, podržimo sa ličnim doprinosom sve one tradicionalne porodične vrednosti. 

Slika
Porodiliste 3