Zvornik / 23.06.2022

Servisne informacije za 23.06.2022.godine.

Slika
More b.

Saobraćaj se na putevima regije Birač odvija po suvim kolovozima,bez problema.

Zbog radova na montaži i priključku novog razvodnog ormara na trafostanici „Medicinski centar – novi“, danas od 13 do 14 časova bez električne energije biće potrošači koji se snadbevaju sa ove trafostanice.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su mirnu noć,bez intervencije.

Pripadnici PU Zvornik zabeležili su tri krivična dela, dva u Bratuncu i jedno u Milićima, evidentiran je jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira u Milićima. Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u  u Karakaju.

Naš grad bogatiji je za tri novorođena stanovnika,tri dečaka.

Sa autobuske stanice Zvornik svi autobusi saobraćaju redovno.

Prema informacijama iz preduzeća “Vodovod i komunalije” vodosnadbevanje danas će biti uredno.

Biometeorološka prognoza danas je nepovoljna za većinu hroničnih bolesnika i meteropata,dodatan oprez se savetuje srčanim bolesnicima,astmatičarima,cerebrovaskularnim bolesnicima i osobama sa psihičkim problemima.Od meteropatskih reakcija moguća je glavobolja,pospanost i nervoza.

Danas će biti promenljivo vreme, ponegde pretežno oblačno i nestabilno  sa lokalnim pljuskovima, ponegde praćenim grmljavinom. Lokalno su moguće i nepogode.U Hercegovini će biti sunčano i veoma toplo, lokalno i vruće, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.Јutarnja temperatura iznosiće od 16 do 21 stepen, na jugu do 24 stepena, a dnevna od 27 do 32 stepena, na jugu do 35 stepeni Celzijusa.Vetar će biti slab do umeren severni i severozapadni.

B.I.