Region / 18.11.2022

Stranačke aktivnosti OO SNS Mali Zvornik

Slika
mali zvornik

Hoće li biti bliže građanima ili svom članstvu, tek OO SNS Malog Zvornika je otvaranje kancelarije za građane u stranačkim prostorijama, podredio ne samo novinarima i konferencijama za medije već i pojedincima. Od strane malozvorničkih naprednjaka, u njihovim prstorijama svakog petka će se određivati tema o kojoj će petkom od 10h do 12h, odgovorni iz institucija biti na raspolaganju novinarima i građanima.

Ovog petka u kancelariji za građane OO SNS Malog Zornika pričala je direktorka Osnovne škole „Braća Ribar“ u Donjoj Borini Ljiljana Jekić, predstavljajući svoju školu uz svoju stranačku opredeljenost. Ona je nakon što se zahvalila svojim stranačkim kolegama u podršci, odgovarajući na pitanja novinara navela da trenutno školu pohađa 140 učenika, od kojih i 30 u područnim odeljenjima u Brasini. Pre dvadesetak godina, tačnije 2003. u školi je po rečima direktorke Jekić bilo 350 učenika. Za pohvalu je da se deci obezbeđuje kvalitetan nastavni program, a da nastavno osoblje nije otpuštano. Podrška Ministarsta i Opštine Mali Zvornik za sada je prisuta. Kako dalje u slučaju smanjenja broja učenika – nije sigurna ni direktorka borinske Osnovne škole „Braća Ribar“ Ljiljana Jekić. Zanimljivo je da je u ovoj školi od početka godine upisano i 5 dece poreklom iz Rusije. Kako se moglo saznati iz odgovora Jekićeve, u ovom malozvorničkom naselju kuće kupuju kako Rusi tako i Ukrajinci, a  sve je manje Borinjaca pa tako se na konkurs za domara niko je javlja.

Slika
mali zvornik

Napredna stranka Malog Zvornika otvorila je kancelariju za građane u stranačkim prostorijama. Građani će četvrtkom biti obavešteni, ko u petak dežura od 10h do 12h i odgovara na pitanja. Ono što je već sada poznato je najava da će kao predsednik OO SNS Malog Zvornika Zoran Jevtić, u stranci biti prisutan od utorka do petka u vremenu od 9,30h  do 10h i razgovarati sa građanima i članstvom strank, koje želi odgovore na pitanja. Kao predsedik Opštine Mali Zvornik, Zoran Jevtić će sa građanima razgovarati ponedeljkom u  terminu od 11 do 13h u prostorijama opštine.