Zvornik / 08.09.2021

Večeras utakmica u čast košarkaša Andreja Jovanovića koji odlazi u Italiju

Slika
basket

Član KK Zvornik basket, Andrej Jovanović odlazi na košarkašku akademiju Stella Azzurra u Italiju. Tim povodom  KK "Zvornik basket" organizuje oproštajnu utakmicu u čast ovog igrača. U velikoj Sali OŠ Sveti Sava, večeras od 21:15h, počinje susret. Iz kluba pozivaju sugrađane da dodju i uveličaju ovaj sportski događaj. “Ovom utakmicom želimo da mu pokažemo da će uvek biti dio naše košarkaške porodice”, rekao je trener kluba Dejan Gajić.

"Ugovor za ovaj italijanski klub Jovanović je potpisao na sedam godina. Akademija Stella Azura, koja se nalazi u Rimu, jedna je od najboljih akademija koja radi sa mladim igračima.Oni su u samom vrhu evropske košarke kada su u pitanju mlađe kategorije te je ovo veliki korak za naš grad i klub Zvornik basket", istakao je Gajić.

kk

Andrej Jovanović, član je KK “Zvornik basket” pet godina,a poslednje četiri radio je i individualne treninge.Reprezentativac je Republike Srpske i Srbije za 2006 godište, sa klubom je osvajao Viba ligu u Novom Sadu, izborio je plasman na finalni turnir Srpske i zauzeo drugo mjesto.