Zvornik / 01.07.2022

Zvornik: Basketaši u nedelju šutiraju trojke za pomoć porodici Manojlović

Slika
Zakucavanje trojki

Ovogodišnji turnir  "MAX BET 3x3 Streetball Zvornik" , koji se u našem gradu odigrava tokom vikenda ima i humanitarni karakter.

Sutiranje trojki 1

U nedelju 3.jula biće održano popularno šutiranje  trojki.  Upravo ovo takmičenje  ima humanitarni karakter, a sva prikupljena sredstva biće uplaćena za pomoć našim sugrađanima porodici Manojlović.

Veljo i Stefan

Članovi Organizacionog odbora Veljo Tijanić i Stefan Janjić pozivaju sve Zvorničane da dođu u što većem broju i uplatom od 5 KM za učešće u šutiranju  trojki pomognu porodici Manojlović  da ostvare svoj dugogodišnji san i steknu svoj dom. Kako su nam rekli pravo učešća mogu ostvariti svi sugrađani od najmlađih do najstarijih . Pored toga biće postavljena i kutija za dobrovoljni prilog .

Svetosavska omladinska zajednica  našeg grada pokrenula je  humanitarnu akciju “ Pomozimo da Manojlovići konačno dobiju svoj dom”, a basketaši su se akciji ovim putem i odazvali. Pozivaju sve ljude dobre volje da  se priključe ovoj akciji kako bi se obezbjedio što veći iznos kojim bi pomogli porodici Manojlović.

Donacije je moguće uplatiti i na račune Svetosavske omladinske zajednice Zvornik kod NLB Banke:

562-003-81423030-53

IBAN: BA395620038144966479

SWIFT BIC: RAZBBA22

Prilikom uplate potrebno je kao svrhu navesti: Dom za porodicu Manojlović.

Podsjećamo da ljubitelji basketa svoje ekipe i za juniorsko i za seniorsko takmičenje mogu prijaviti još danas, do kraja dana .

Zvornik teren kod OS Sveti Sava

Organizatori "MAX BET 3x3 Streetball Zvornik" zahvalili su se Gradskoj upravi Zvornik bez koje kako su rekli sigurno ne bi bilo moguće organizovati sam turnir. Zahvalili su se i sponzorima  , kao i volonterima – mladim našeg grada koji vole košarku i imaju volje i energije da se posvete organizaciji jednog ovakog događaja. Oni su pozvali sve građane da, u subotu i nedelju,  dođu na teren kod Osnovne škole Sveti Sava i uživaju u dobroj igri i atmosveri tokom turnira .

D.J