BIH/Srpska / 21.07.2021

Bijeljina: Prva Gaming učionica međunarodne škole programiranja za djecu Algorithmics Global

Slika
skola za djecu u bijeljini otvaranje

Agencija za pomoć u obrazovanju „Next Level“ ponosni je partner globalne kompanije Algorithmics Global - međunarodne škole programiranja za djecu, koja je otvorena u Bijeljini.

Od sada, i djeca iz Bijeljine, kao i drugari iz Brčkog i Zvornika imaju priliku da se pridruže vršnjacima iz cijelog svijeta.

Skola za djecu u Bjeljini

„Nudimo trenutno  šest različitih kurseva, u zavisnosti od uzrasta i interesovanja djeteta, a u pripremi su i nova iznenađenja od septembra“, rekla je Sales manager Dragana Rikić za radio Osvit. Ističe da se radi na jedinstvenoj, interaktivnoj, online platformi, koja je posebno razvijena za potrebe škole i kojoj polaznici mogu pristupiti 24 sata. Nastava se organizuje online ili u učionici.

Skola za djecu u Bjeljini 2

Kompanija Algorithmics Global postoji od 2016. godine i svoj program zasniva na međunarodno priznatoj metodologiji koju su razvijali metodolozi, stručnjaci iz Rusije i SAD-a koje vodi Derek Breen, autor brojnih publikacija i programa za edukaciju djece u oblasti programiranja. Trenutno kompanija posluje u više od 45 zemalja širom svijeta, učionice postoje u preko 250 gradova, a preko 200.000 djece širom svijeta pohađa kurseve po ovoj jedinstvenoj metodologiji.