Zvornik / 24.03.2022

Prijem kod gradonačelnika za tekvondoiste "Zvornika“

Slika
tekvondo

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović danas je organozovao prijem u gradskoj upravi za trenera i članove tekvondo kluba "Zvornik", koji su na prvenstvu BIH osvojili tri zlatne medalje. Prijemu je prisustvovao trener Mladen Ristić, Zorana Sandić zlatna u seniorskoj konkurenciji i Marija Jokić i Dragan Marić koji su osvojili zlatne medalje na prvenstvu BIH u kategorijama juniora i kadeta.

Trener zvorničkog kluba zahvalio se gradonačelniku koji je i do sada podržavao tekvondoiste Zvornika i kako je istakao, dobio je obećanje da će grad podržati tekvondoiste novčano, na svim turnirima koji su pred njima, kao što su Mediteranske igre i Evropsko prvenstvo. 

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović  je rekao da njegovi današnji gosti dolaze iz uspešnog sportskog kluba, gde stasavaju divna deca i sportisti koji postižu značajne sportske rezultate i podsetio da je Iz ovog kluba i sportistkinja Zvornika za 2021. godinu, Zorana Sandić, koja je postigla još jedan sjajan rezultat.

Slika
tekvondo

Zorana Sandić  je istakla da je finalni meč bio težak jer je znala da  samo  zlatna medalja, pobjeda joj omogućava kvalifikacije za Mediteranske igre i Evropsko prvenstvo. 

Trinaestogodišnji Dragan Marić član tekvondo kluba Zvornik, prvak je BIH u kategoriji juniora i kako je rekao nije lako bilo stići do medalje jer je konkurencuja bila jaka.

Marija Jokić  je trostruki prvak BIH  i  uspela je da se plasira na svjetsko i evropsko juniorsko prvenstvo u olimpijskim kategorijama. Jokić je izjavila da je zahvalna da neko primjećuje to što rade i daje im dodatni motiv za još jače treninge i bolje rezultate na takmičenjima. Ona je naglasila da očekuju i finansijsku podršku gradske uprave koja je potrebna kako bi ispratili sva takmičenja i na pravi način predstavili Zvornik