Zvornik / 10.07.2024

Servisne informacije regije Birač za 10.07.2024.godine.

Slika
ptica

Na području koje pokriva PU Zvornik, evidentirano je jedno krivično djelo u Bratuncu.Zabilježen je  jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira u Bratuncu. U protekla 24 časa dogodile su se dvije saobraćajne nezgode, u Vlasenici i Bratuncu, u kojima je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištu zvorničke bolnice rođene su tri bebe,tri dječaka.

 Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su mirnu noć,bez intervencija.

Saobraćaj se na putevima regije Birač trenutno  odvija po suvim kolovozima,uz povoljne uslove za vožnju.

Biometeorološka prognoza danas je nepovoljna za sve hronične bolesnike,posebno srčane bolesnike i hipertoničare..Od meteoropatskih reakcija moguća je nervoza,glavobolja i pad koncentracije.

Danas će biti pretežno sunčano sa temperaturom vazduha do 38, na jugu do 40 stepeni Celzijusovih. U mnogim predjelima očekuje se tropska noć, minimalna temperatura vazduha će ostati iznad 20 stepeni Celzijusovih tokom cijele noći, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.Tokom popodneva i večeri na zapadu se očekuje razvoj oblaka koji će samo ponegdje donijeti kratkotrajnu kišu ili pljusak.Vjetar će biti slab, jugozapadni u Hercegovini i na jugozapadu, a u ostalim predjelima istočni i sjeveroistočni.Јutarnja temperatura vazduha biće od 18 do 24, na jugu do 26 stepeni Celzijusovih.