Zvornik / 21.07.2021

Servisne informacije za 21.7.2021.godine

Slika
title

U Zvorniku sunčano jutro sa temperaturom od 19 stepeni. Tokom dana će se nastaviti sunčano uz malu oblačnost i temperaturu vazduha do 31 stepen Celzijusov.

Unastavku pročitajte i opširniju vremensku prognozu.

U četvrtak, 22. jula, ujutru će biti vedro i malo svježije, tokom dana uglavnom sunčano uz malu dnevnu oblačnost i blagi porast dnevne temperature. Najviša dnevna od 24 do 29, na jugu do 32 stepena.

U petak, 23. jula, tokom dana biće uglavnom sunčano uz malu dnevnu oblačnost. Najviša dnevna temperatura vazduha od 25 do 30, na jugu i sjeveru do 32 stepena.

U subotu, 24. jula, ujutru i tokom dana biće sunčano uz porast dnevne temperature usljed priliva toplijeg vazduha.

Biometeorološke prilike su povoljne. Stabilnije i sunčanije nego proteklih dana, ugodnije tokom prijepodneva, potom će usljed mjestimično sparnog vremena opšta slika biti nešto lošija, što će uzrokovati umjerene tegoba kod osjetljivih osoba. Preporučljivo je izbjegavati jače fizičke napore u drugom dijelu dana. Također, neophodno je preduzeti mjere zaštite od sunčevog zračenja, obzirom da će i vrijednosti UV indeksa porasti.

Saobraćaj se na većini puteva odvija po pretežno suvim kolovozima. Vozačima se savjetuje maksimalno oprezna vožnja, prilagođenu trenutnom stanju i uslovima na putu.

U protekla 24 časa registrovana su dva krivična djela, u Jardanu i Branjevu i jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira u Kozluku, potvrđeno je u PU. 

U posljednja 24 časa u zvorničkom porodilištu je obavljen je jedan porod. Rođen je dječak.