Multimedija / 16.09.2022

Turistička organizacija Zvornika na „Danima Srpske u Srbiji“

Slika
tur

Na ovogodišnjim 10.jubilarnim “Danima Srpske u Srbiji” koji su održani  od 8 do 14 septembra  učešće je uzela i Turistička organizacija grada Zvornika, koja je predstavila ponudu grada i razloge zašto treba posjetiti Zvornik.

Slika
tur

Kako nam je rekla Ivana Đokić Milanović,direktorica Turističke organizacije grada Zvornika,turistička organizacija iz našeg grada, uzela je učešće svih sedam dana,tokom kojih je bila izuzetno velika posjeta a podjeljen je  veliki broj promotivnog materijala, kao i tradicionalnih  kolača sa ukusom oraha,koji su karakteristika Podrinja.

Slika
tur

Ovo je ujedno bila i odlična prilika da se  privuče što veći broj prolaznika da posjete naš štand,i da se privuče pažnja kako bih u nekom narednom periodu posetili naš  grad i bili naši gosti.

Slika
tur

Učešće na ovoj manifestaciji bilo je veoma važno jer pored domaćih turista iz Republike Srpske najveći broj turista koji posjete Zvornik su gosti iz Srbije.

Manifestacija „Dani Srpske u Srbiji“ važna je za jedinstvo i sabornost srpskog naroda s obje strane Drine i značajan most iskrene saradnje Republike Srpske i Srbije, rekao je na zatvaranju ove manifestacije specijalni izaslanik predsjednika Republike Srpske Zlatan Кlokić.