Zvornik / 23.05.2023

U Zvorniku otvorene „Radničke sportske igre“

Slika
r

U Zvorniku su sinoć otvorene „Radničke sportske igre“drug put zaredom nakon 13 godina pauze.

Slika
r

Igre je svečano otvorio gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović,  koji je istakao da je ovo jedna lijepa manifestacija u kojoj kolege,radnici i sugrađani mogu da se druže, takmiče  se u različitim sportovima, a u stvari su svi pobjednici .

Slika
r

Predsjednik Regionalnog sindikalnog centra u Zvornik, Zoran Milutinović rekao je da Savez sindikata Republike Srpske i  Regionalni sindikalni centar, nastavljaju tradiciju organizacije radničkih sportskih igara koju su pokrenuli prošle godine, nakon trinaest godina pauze.

Slika
r

“Imamo 17 prijavljenih ekipa, a takmičenje se održava u nekoliko sportova, odnosno u malom fudbalu, šahu, nadvlačenju konopca, u muškoj konkurenciji, te u odbojci na pijesku, pikadu, stonom tenisu, u muškoji  i ženskoj konkurenciji ” – rekao je Milutinović.

Predsjednik Regionalnog sindikata radnika unutrašnjih poslova PU Zvornik, Dragan Šakotić, kao predstavnik  ekipe PU Zvornik, rekao je da su i prije deset dana na policijadi u Banja Luci osvojili treće mjestio i da se i ovaj put nadaju najboljem rezultatu.

Slika
r

Takmičanje će trajati deset dana ,fudbal će se  igrati na terenu kod Sokolskog doma, basket kod Osnovne škole „Sveti Sava“, odbojka na pijesku na gradskoj plaži, pikado u „Play Room“ igraonici, stoni tenis u Rekreativno sportskom centru, a šah u šah klubu.

Nakon otvaranja sportske snage prvo su odmjerili takmičari u basketu.

Slika
r