Zvornik / 23.09.2022

Uspješno Donatorsko veče udruženja”Bebe 1”

Slika
UDRUZENJE BEBE 1

Članovi  Udruženje porodica sa problemom steriliteta „Bebe 1“ sinoć  su organizovali i više nego uspješno  drugo po redu  donatorsko veče . Nikolina Oro,predsednica Udruženja “Bebe1”rekla je da je prezadovoljna kako je proteklo ovo donatorsko veče i  zahvalila se svim ljudima koji su sinoć u ogromnom broju došli da podrže ovu akciju.Posebno se zahvalila i ljudima koji su donirali novac ali sinoć nisu bili prisutni.

Slika
Nikolina Oro

Pozivu da ih  podrže svojim donacijama odazvale su se klinike, brojni pojedinci i predstavnici javnog i privrednog života našeg grada, Republike Srpske, Srbije i šire.Podržali su ih  i poznati sportisti koji su poklonili svoje dresove, kao i poznate modne marke i kreatori sa svojim odjevnim komadima, slikari sa svojim slikama.

Gradonačelnik Zvornika , Zoran Stevanović koji je prisustvovao donatorskoj večeri rekao je da je Gradska uprava  od počeka uz udruženje, a Grad Zvornik jedan od prvih  gradova  u regionu, koji je iz lokalnog budžeta podržao plaćanje  trećeg pokušaja vantjelesne oplodnje.

Slika
or

Humanitarno veče imalo je  za cilj da parovima sa problemom sreriliteta pomognu da ispune svoju najveću životnu želju – da dobiju djecu i ostvare se kao roditelji.Inače zahvaljujući humanim ljudima,donacijama i predmetima koji su prodati sinoć na licitaciji,  svih 16  parova su dobili još jednu šansu da  putem  vantjelesne oplodnje dobiju djete.