Zvornik / 22.12.2022

Vrijedni učenici TŠC Karakaj organizovali humanitaru akciju

Slika
TSC

Predsjednica Savjeta učenika Tehničkog školskog centra Karakaj i maturantkinja hemijske škole, Zorana Mališević najavila je ovogodišnju humanitarnu akciju koju spremaju u narednim danima.

“Dok nam se bliži Nova godina postoje oni koji često znaju da budu zapostavljeni i zaboravljeni”, podseća Mališevićeva. “ Ove godine mi smo organizovali tradicionalnu akciju “Jedan slatkiš, jedno dijete” i naše kutije postavili smo u lokalne markete, Zvorničanka, Vis i Кort i vrijedno radimo stojivši u jutarnjim satima i skupljamo slatkiše za one kojima je to najpotrebnije.

 Naša akcija trajaće do 26.decembra, kada ćemo isprazniti kutije i napraviti paketiće za djecu. Ono šta ćemo uraditi sa paketića, će da ostane u tajnosti do 27-og kada ćemo vršiti podjelu istih. Zahvaljujemo se dragim ljudima koji su dali svoj doprinos i pozivamo sve one koji žele da u narednim danima podrže našu akciju u marketima gdje se kutija i nalazi”, poručila je u ime  Savjeta učenika Tehničkog školskog centra Karakaj, Zorana Mališević.