Zvornik / 03.01.2023

Zamjenik gradonačelnika Zvornika darivao prvorođenu bebu

Slika
bebe

Zamjenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović darivao je prvu bebu koja je rođena u zvorničkom porodilištu u 2023. godini.

 Prva beba je dječak, Lazar Klještan, a srećna majka je Ljubinka Klještan. Samo 36 minuta nakon ulaska u 2023. godinu Ljubinka Klještan donela je na svijet dečaka koji je njeno prvo dijete.

Slika
bebe

Zamjenik gradonačelnika je čestitao roditeljima Ljubinki i Spasoju poželjevši i njima i bebi puno zdravlja, sreće i ljubavi, te da mali Lazar i druge bebe koje će se roditi donesu dosta radosti svojim porodicama. Ivanović je ovom prilikom istakao da je nastavljena tradicija darivanja prvorođenih beba u porodilištu u Zvorniku te poželio da u ovoj godini bude još više porođaja nego 2022. Godine

Direktor Bolnice Ivan Popović rekao je da je majka prvorođene bebe igrom slučaja radnica ove ustanove. On je napomenuo da je u 2022. godini rođena 501 beba, te dodao da je kompletno odjeljenje ginekologije i akušerstva renovirano, opremljeno sa najnovijom savremenom opremom, a zamijenjena je i sva nemedicinska oprema. U Bolnici radi sedam ginekologa i jedan ljekar na specijalizaciji, te 17 babica.