Zvornik / 20.05.2022

Zvornički horovi uputili najraspjevaniju čestitku gradu za rođendan

Slika
Horovi naslovna

Najlepšu  čestitku svom gradu za rođendan uputili si svojom pjesmom njegovi najlepši stanovnici. Preko 100 mališana iz tri hora, Dečijeg hora Doma omladine “Zvončići”, manjeg sastava Hora Osnovne muzičke škole i Malog hora ove škole, pjevali su svom gradu i sugrađanima.

Video file

Grad Zvornik treba da bude ponosan na svoje mlade potomke. Za rođendan je dobio najlepšu čestitku, punu radosti, osmjeha, ljubavi... Bilo je predivno videti članove sva tri hora u zajedničkoj misiji. Naši najmlađi sugrađani  kada se pojave na bini odmah osvajaju srca publike i vraćaju osmjeh na lica i najumornijh građana.

Video file

Lijepo je u svojoj pjesmi Ljubiša Ršumović rekao “da si djeca ukras svjeta”.

Zvoncici 2

“Izuzetna je čast i privilegija pjevati gradu u kome živite, a kada je to još za rođendan onda je to nešto posebno”, rekla nam je rukovodilac Dječijeg hora Doma omladine “Zvončići” Hristijana Sandić.  Atmosfera je bila fantastična , roditelji su bili oduševljeni, kao i svi građani koji su prisustvovali koncertu. Ovo veče, muzike i radosti, bila je lijepa prilika da svi horovi koji rade u ovom gradu zajednički čestitaju 612 rođendan svom gradu, dodala je Sandićeva

mali hor

“Mi kao Muzička škola svake godine smo uključeni u obilježavanje Dana grada. Ali, večeras je bilo posebno veče, nešto što do sada nismo imali prilike da vidimo u Zvorniku, a to je da su uključeni svi horovi našeg grada”, rekla je direktorica Osnovne muzičke škole “ Vojin Komadina” Dijana Zekanović. Zaista je preljepa slika , kada na jednom mjestu vidite koliko dječice našeg grada vole muziku i koliko njih pjeva.

Video file

Horovi pjevaju različite žanrove muzike, ali svi smo ujedinjeni ka jednom, a to je ljubav ka pjevanju i muzici . Sa najljepšim ukrasom na svjetu našom dječicom čestitali smo rođendan našem gradu, rekla je Zekanovićeva.

D.J