Multimedija / 30.12.2023

Deda Mraz iz gradske uprave-deci delio paketiće

Slika
nova godina paketici

Zahvaljujući gradskoj upravi Zvornik juče su se radovala brojna deca u Zvorniku. U bolnici i Domu omladine gradonačelnik Bojan Ivanović je uručio poklon paketiće.

Slika
nova godina paketici

Gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović  prvo je posjetio   decu na liječenju odeljenja pedijatrije u zvorničkoj Bolnici  i uz želje da što pre ozdrave i vrate se u svoje domove, podelio im je novogodišnje paketiće.  Pored paketića, od Gradske uprave i gradonačelnika Bojana deca koja su na odjeljenju pedijarije dobila su i zanimljiv edukativni pribor koji će moći koristiti dok borave na bolničkom lečenju.

Slika
nova godina paketici

 U Domu omladine podela paketića organizoava je za korisnike Centra za podršku deci sa smetnjama u razvoju, deci slabog materijalnog stanja iz Udruženja „Naši anđeli", deci iz Zvorničkog dramskog pozorišta i DIS dječije scene.

Vesela i razdragana deca su uživala u novogodišnjoj predstavi i s nestrpljenjem čekala dolazak Deda Mraza i podelu paketića.  U ime gradske uprave Zvornik sve ih je pozdravio i poželeo im srećne praznike gradonačelnik  Bojan Ivanović, koji se zatim  slikao sa svom decom i Deda Mrazom.

Slika
nova godina paketici

 

Slika
nova godina paketici
Slika
nova godina paketici