Multimedija / 01.01.2024

Gradonačelnik Bojan Ivanović zlatnicima darivao bebe

Slika
porodilište

Nikad brojnije tradicionalno darivanje beba rođenih u prvim satima 2024.godine u zvorničkom porodilištu, gde je rođeno pet beba koje je gradonačelnik Zvornika, Bojan Ivanović danas darivao zlatnikom.

Slika
porodilište

Porodica Lazarević iz Zvornika, brojnija je za ćerku. Majka Mirjana Lazarević, kojoj je ovo drugi porođaj i koja je rodila prvu bebu u Novoj godini, rekla je da je porođaj prošao dobro. Mirjana Lazarević se zahvalila na poseti i poklonima.

Slika
porodilište

Nakon što je posetio porodilište i uručio zlatnike, gradonačelnik Zvornika Ivanović je istakao da je lepa vest stigla iz zvorničkog porodilišta, gde je od ponoći do njegovog dolaska  rođeno pet beba.

Slika
porodilište

„Mi nastavljamo tradiciju da ih obiđemo i darujemo zlatnik. Ja im ovom prilikom želim puno zdravlja, sreće, uspeha  i da svojim porodicama donesu puno radosti, da donesu radost i društvu u kojem žive, jer porodica je osnov svakog društva”, izjavio je za medije po darivanju beba Ivanović.

„Što je porodica jača, kvalitetnija, brojnija, kvalitetnije i bolje je društvo u kojem živimo. Grad Zvornik podržava mlade, podržava porodicu i to će sigurno raditi i u narednom periodu. Koristim ovu priliku da se i ja zahvalim svim zaposlenim u Bolnici, koji marljivo rade tokom godine da pruže kvalitetnu zdravstvenu uslugu našim sugrađanima,“ rekao je gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović.

 

Slika
porodilište

 

Novogodišnja noć u porodilištu protekla u najboljem redu, naglasio je dežurni ginekolog u zvorničkoj „Bolnici“, Predrag Nikolić. On je istakao da je prva beba devojčica, koju je u Novoj godini na svet donela Mirjana Lazarević iz Zvornika, dobila najbolje ocene. Tokom noći imali su još tri porođaja i četiri bebe, jer je jedna trudnoća blizanačka. Doktor Nikolić  je naveo da su pacijentkinje i njihove bebe dobro.

Slika
porodilište
Slika
po
Slika
porodilište

Ivan Popović, direktor zvorničke „Bolnice”, naveo je da je rođeno je pet beba, tri iz Zvornika, a po jedna iz Milića i Bratunca: „Nadamo se da će se trend povećanja novorođenčadi u našem porodilištu nastaviti i ove godine. Ako se po jutru dan poznaje, kod nas je u porodilištu lepo krenula  2024. godina. Nadamo se da će se trend povećanja broja poroda nastaviti i u ovoj godini. Ujedno zahvaljujem se i vrijednom osoblju zvorničkog porodilišta, koje je vrijedno radilo  cele noći. Nažalost, i druge službe su imale pune ruke posla. Zahvaljujem se svima njima, koji su morali da rade dok su drugi slavili i dočekivali Novu, 2024. godinu,“ poručio je Popović.

Slika
porodilište