Multimedija / 29.06.2023

Humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki „Trojka iz bloka“

Slika
t

Na terenu Osnovne škole  „Sveti Sava“ u Zvorniku sinoć je održan sportsko-humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki „Trojka iz bloka“,koji organizuje Humanitarna organizacija”Srbi za Srbe”.

Slika
tur

Novčana sredstva prikupljena su od sponzora iz Zvornika i učesnika koji su u velikom broju uplaćivali umjesto planiranih 5 KM, 10 i više maraka zavisno od svojih mogućnosti, biće usmjerena u humanitarne svrhe, za pomoć desetočlanoj porodici Milić iz Malešića. Njima Humanitarna organizacija Srbi za Srbe adaptira sprat kuće, a procijenjena vrijednost radova je 60.000 KM.

Koordinator projekta “Trojka iz bloka” za Republiku Srpsku Aleksandar Mršić, rekao je da je ovo treći po redu humanitarni turnir “Trojka iz bloka” koji se organizuje u Zvorniku. On je ocijenio da je turnir uspješan, jer je dosta organizacija i kolektiva podržalo ovaj projekat. 

Slika
t

Jedan od organizatora turnira, Veljo Tijanić zahvalio se ovom prilikom  Gradskoj upravi, brojnim sponzorima i kolektivima,  koji su pomogli u organizaciji ovog događaja. Publika je sve učesnike, i mlađe i starije,  nagradila burnim aplauzima.

Slika
t

U kulturno umjetničkom programu učestvovali su članovi Kulturno umjetničkog društva “Sveti Sava” iz Zvornika i Irena Spasojević.