Zvornik / 17.05.2024

Servisne informacije regije Birač za 17.05.2024.godine.

Slika
cveće

Na području koje pokriva PU Zvornik, evidentirana su dva krivična djela, u Milićima i Zvorniku.Dogodile su se  tri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Zvorniku, Vlasenici i Kozluku. U protekla 24 časa nije bilo slučajeva narušavanja javnog reda i mira,na području koje pokriva ova policijska uprava.

U porodilištu zvorničke bolnice rođene su tri bebe,dvije djevojčice i jedan dječak.

 Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su mirnu noć,bez intervencija.

Saobraćaj se na putevima regije Birač odvija po suvim kolovozima.

 Biometeorološka prognoza danas je nepovoljna za hipertoničare  i srčane bolesnike.Od meteoropatskih reakcija moguća je glavobolja i nesanica.

Danas se u prvom dijelu dana očekuju lokalno slabi pljuskovi, a poslije podne razvedravanje, te sunčano i toplo vrijeme. Ujutro će biti umjereno do pretežno oblačno, ponegdje je moguća magla ili niska oblačnost, a na zapadu kiša ili pljusak koji će se zatim premiještati ka istoku i slabiti, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.U drugom dijelu dana očekuje se razvedravanje uz manju oblačnost i toplije. Slaba kiša je moguća samo još ponegdje na istoku.Vjetar će biti slab do umjeren, jugozapadni, na planinama i u Hercegovini pojačan.Јutarnja temperatura vazduha od 12 do 17 u višim predjelima od devet, a najviša dnevna od 22 do 29, u višim predjelima od 17 stepeni Celzijusovih.