Zvornik / 13.09.2021

Servisne informacije za 13.9.2021.godine

Slika
kukuruz

U protekla 24 časa zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, u Bratuncu i Milićima. Dogodila se i saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Osmacima, dok je jedno lice u Zvorniku lišeno slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U istom periodu, nije bilo krivičnih djela.

Saobraćaj se na većini puteva odvija nesmetano, bez zastoja i posebnih ograničenja, a u kotlinama i duž riječnih tokova magla mjestimično smanjuje vidljivost. Vozačima želimo bezbjednu i opreznu vožnju na svim putnim dionicama.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ obavljen je jedan porod i rođen je dječak. Radio Osvit čestita roditeljima na prinovi. Najmlađoj bebi naše regije želimo brzo prilagođavanje na novi svijet.

U Zvorniku jutros oblačno sa sunčanim intervalima i temperaturom od 16 stepeni. Do kraja dana očekuje se sunčano i još toplije vrijeme sa temperaturom do 29 stepeni Celzijusovih.

Biometeorološka prognoza je povoljna. Uz stabilnije vremenske prilike i sunčane intervale, meteoropate i hronični bolesnici u manjoj mjeri će osjećati tegobe.