Zvornik / 14.09.2021

Servisne informacije za 14.9.2021.godine

Slika
LAV

Radosne vijesti stigle su iz zvorničkog porodilišta. U prethodna 24 časa obavljena su tri poroda. Rođeni su dječak i dvije djevojčice. Radio Osvit čestita novorođenim bebama I želimo im uspješno prilagođavanje na novi svijet. Majkama želimo brz oporavak.

Na putevima naše regije, u protekla 24 časa, dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.  Nije bilo povrjeđenih lica, pričinjena je materijalna šteta u Bratuncu. Krivičnih djela i slučajeva narušavanja javnog reda i mira takođe nije bilo.

U Roćeviću je došlo do šumskog požara. Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika, požar su ugasili. Pored ove intervencije, drugih nije bilo.

Iz preduzeća “Vodovod i komunalije” saopšteno je da grad i prigradska naselja imaju uredno snabdjevanje vodom.

Saobraćaj se na većini puteva odvija nesmetano, bez zastoja i posebnih ograničenja. Vozačima želimo bezbjednu i opreznu vožnju na svim putnim dionicama.

U Zvorniku jutros oblačno sa sunčanim intervalima i temperaturom od 16 stepeni. Do kraja dana očekuje se sunčano i još toplije vrijeme sa temperaturom do 29 stepeni Celzijusovih.

Biometeorološka prognoza je povoljna. Nakon svježije noći i jutra, u ostatku dana toplije, uz neuobičajeno visoke temperature i pojačan osjet sparine u poslijepodnevnim satima. Tegobe kod osjetljivih osoba neće biti suviše jake, sa poslijepodnevnim satima moguće su blaže meteopatske reakcije poput glavobolje, nervoze, malaksalosti.