Zvornik / 15.10.2021

Bogat sportski vikend

Slika
title

U 10. Kolu Prve fudbalske lige Republike Srpske, Drina će u subotu dočekati ekipu Slobode iz Novog Grada. Utakmica je na rasporedu od 14,30 minuta.

Budućnost iz Pilice igra u gostima kod ekipe Dubiča iz Prnjavora.

Ostali parovi: Zvijezda 09-Tekstilac,Omarska-Krupa, Sloga-Kozara,Sutjeska-Slavija,Podrinje-Modriča i Železničar-Borac.

Ovog vikenda počinje prvenstvo Republike Srpske u košaraci. Ekipa Drina Princip dočekuje  u nedelju ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva. Utakmica se igra od 18 časova.

Odbojkaši Drine u okviru 3. kola Prve lige Republike Srpske, igraju u Zvorniku sa ekipom Crvene zvijezde iz Obudovca. Utakmica se igra u nedelju od 14 časova.

Odbojkašice Drine ovog vikenda igraju u Bjeljini sa ekipom Radnika u 15 časova.

Rukometaši  Drine u 5. kolu Prve lige Republike Srpske igraju na svom terenu sa ekipom Kotor Varoša. Utakmica je na programu u subotu od 17 časova.

U 13. kolu Premijer lige BiH derbi srpskih timova igra se u Trebinju, gdje Leotar dočekuje Borca iz Banja Luke. Radnik gostuje kod ekipe Slobode u Tuzli. Ove utakmice se igraju u subotu.

Ekipa Rudar Prijedora igra u gostima kod ekipe Široki Brijeg u nedelju. Ostali parovi: Železničar-Tuzla siti, Sarajevo-Posušje I Velež`-Zrinski.

U 10. kolu Druge lige Republike Srpske, grupa Istok derbi  je u Vlasenici gdje domaća ekipa dočekuje Guber iz Srebrenice

Parovi 10. Kola Regionalne lige , grupa Istok:Sloboda-Tabanci, Lokanj-Jedinstvo, Trnovica-Zadrugar, Partizan-Birač, Bratstvo-Podrinje i Šekovići-Mladost BS.

U 7. Kolu Područne lige, grupa Birač sastaju se: Borac-Jasenica, Pecka-Branjevo,Jardan-Polet,Budućnost-Radnički i Čelopek-Jadar.

                                     D.Gajić