Novosti / 12.06.2024

Još uvek se razmatraju trase brze ceste Bijeljina-Zvornik-Sokolac.

Slika
bojan ivanovic

U gradskoj upravi u Zvorniku održan je sastanak na kome su razmatrane trase  brze ceste  Bijeljina-Zvornik-Sokolac, objavio je na svom fejsbuk profilu gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović.

Slika
bojan ivanovic

Ovaj sastanak   predstavnici Grada Zvornika  imali su sa predstavnicima  „Autoputeva Republike Srpske“ i kineske kompanije „Šandong“, a prisustvovao je i zamjenik  ministra komunikacija i transporta BiH Ognjen Janjić.

Slika
kinezi obilaznica

Ovaj put je predstavljena druga varijanta trase puta kroz Zvornik u okviru velikog projekta izgradnje brze ceste Bijeljina-Zvornik-Sokolac.

Slika
obilaznica

Gradonačelnik Zvornika  Bojan Ivanović je objavio da je stručnjacima koji su zaduženi za izradu  projekta brze ceste  Bijeljina-Zvornik-Sokolac sugerisao o kojim dionicama kroz Zvornik se posebno mora voditi računa. Prema njegovim navodima, to je u skladu sa ciljem kako bi se zaštitila materijalna i prirodna dobra grada. Ivanović  je najavio da će sve gradske službe biti maksimalno uključenje u realizaciju projekta, kako bi doprinijeli da se on što brže i efikasnije   završi, a trasa stavljena u funkciju.

Slika
obilaznica