Zvornik / 04.10.2021

Milica Petrović novi-mali Gradonačelnik

Slika
Gradonačelnik 1

Prigodnim programom mališana iz vrtića „Naša radost“ na platou ispred Muzičke škole, u prijemom u Gradskoj upravi i uručenjem ključeva grada, poklonima dječjoj delegaciji u vidu slatkiša i balona počelo je obeležavanje „Nedelje deteta“. Ključeve grada gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović uručio  je Milici Petrović, koja je predvodila delagaciju najmlađih zvorničana iz  vrtića „Naša radost“.Ona i njeni drugari i saradnici uživali su u svečanom dočeku, poklonima i zajedničkom fotografisanju.

Gradonačelnik sa djecom

Usledile su i izjave starog i novog gradonačelnika. Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović, istakao da je ovo prilika da čujemo najmlađe koji često trezvenije razmišljaju od starijih. Stevanović  je rekao da treba uvažavati potrebe dece, a Zvornik i celo društvo treba da ulažu u stavaranje uslova da njihovo odrastanje i školovanje bude bolje i bezbrižnije. On je podsetio  da je u proteklom periodu u Zvorniku obezbeđeno novih 150 mjesta za boravak mališana u vrtićima. Stevanović je najavio da će se naredne godine obezediti uslovi i za 80 mališana sa mliste čekanja na upis u vrtić.   

Milica Petrovic

Milica Petrović novi-mali Gradonačelnik, u svom zvaničnom govoru pri preuzimanu ključeva Grada Zvornika, rekla je da želi da deca dobiju još jedan vrtić, a mališanima igralište u  B-blokovima.

Direktor vrtića „Naša radost“ Vukomir Stanković, zahvalio se Gradskoj upravi na pomoći i onome što rade za mališane. On je rekao da uvek može bolje i više i da će se zapsoleni u vrtiću truditi da stvore takve uslove kako bi deci svaka nedelja bila  „Dečija nedelja”.