Zvornik / 31.08.2023

Prijem kod gradonačelnika za košarkašicu Milicu Dragičević

Slika
r

Gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović danas je organizovao prijem za  Milicu Dragičević,mladu košarkašicu iz Zvornika, koja je nedavno kao članica U16 reprezentacije Srbije igrala na Evropskom prvenstvu u Turskoj.

Gradonačelnik Ivanović je ovom prilikom rekao da mu je čast i zadovoljstvo  da ugosti jednu od najboljih sportistkinja grada Zvornika, košarkašicu Milicu Dragičević,koja je svoje prve sportske korake napravila u košarkaškom klubu”Zvornik Basket” zatim nastavila u košarkaškom klubu “Banovići” a  ove godine igrala  je i za košarkašku reprezentaciju Srbije do šesnaest godina..

Slika
prijem

“To su sve činjenice i argumenti koji govore o kakvom sportisti se radi.Našoj Milici želimo svu sreću u daljoj sportskoj karijeri,nadamo se da će je povrede zaobići a  za njene rezultate se ne sikiramo jer ona će ih sigurno postići”-rekao je gradonačelnik Ivanović.

Mlada i talentovana košarkašica iz Zvornika Milica Dragičević istakla je da je kruna njenog dosadašnjeg truda i rada, nastup za reprezentaciju Srbije do šesnaest godina a  da je svoje prve korake napravila u klubu “Zvornik Basket” a karijeru dalje nastavila od trinaeste godine u košarkaškom klubu”Banovići”.