Zvornik / 16.06.2022

Prijem za “ WACO PRO” šampiona Evrope Nikolu Drobnjaka

Slika
Nikolaaa

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović  organizovao je prijem za  Nikolu Drobnjaka “ WACO PRO” šampiona Evrope koji je 3. juna u finalnom meču u Zvorniku pobijedio  Dimitra Gjorgejeva iz Sjeverne Makedonije.

Nikola

Stevanović je rekao da je Drobnjak ovom pobjedom poklonio gradu Zvorniku ozbiljan sportski doživljaj. Grad je  prihvatio da bude jedan od organizatora manifestacije zato što je Nikola Drobnjak uzoran građanin, uzoran radnik na poslu koji obavlja i što je čovjek koji radi I sa mlađim naraštajima, odosno on je kompetna ličnost, rekao je Stevanović.

Prijem nikola

Drobnjak svojim primjerom pokazuje da sportisti moraju biti odgovorni prema sredini  u kojoj žive, prema svojim sugrađanima, prema poslu kojim se bave, dodao je  Steavanović  .  Njegovi sportski rezultati su samo dokaz da sve što radi radi predano I odgovorno , te da je predat svakoj svojoj aktivnosti upotpusnoti. Gradonačelnik Zvornika je naglasio da će  grad i ubuduće  podržavati ovakve manifestacije koje doprinose razvoju sporta i što sami  sugrađani vole ovakve događaje.

Nikola drobnjak

Drobnjak je rekao da se još uvijek sliježu utisci i da je napravljen veliki i uspjeh i razultat, ne samo za njega kao sportistu, nega za grad i Republiku Srpsku.   Titula profesionalnog prvaka Evrope je nešto što sam oduvijek sanjao, ali sam uspio i dosanjao taj san zajedno sa gradom i sportskom ekipom koja mi je aktivno pomagala,  naglasio  je Drobnjak.

On je dodao da je vrlo brzo posle osvajanje titule, dobio poziv za revanš. Međutim, dodao je sada želi da napravi pauzu, jer, kako je rekao,  to duguje I svojoj porodicu, ali i svom tijelu.

Ističući da za duže vrijeme neće raditi revanš, Drobnjak je rekao da mu se otvorila mogućnost u svjetskoj Kik-boks organizaciji koja je ušla u olimpijski komitet  da napadne  titulu profesionalnog prvaka svijeta. 

On je naglasio da sportisti imaju jedan veliki problem, a to je da ne znaju da uživaju u svom uspjehu,već odmah  idu dalje u borbe. Treba malo uživati u svom uspjehu i podijeliti ga sa porodicom prijateljima, sugrađanima, rekao je Drobnjak i najavio da će sve ostaviti na pauzu izvjesno vrijeme.

D.J