Zvornik / 24.03.2023

Pronađena opojna droga u Bratuncu-jedno lice uhapšeno

Slika
droga

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac lišili su  slobode lice B.M. iz Bratunca zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Slika
pištolj

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su  uočili lice V.I. u Voljavici, u blizini kuće lica B.M., gdje su pregledom navedenog lica i vozila kojim je upravljalo pronašli 0,5 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, kao i sudija Osnovnog suda u Srebrenici, koji su dali saglasnost za pretres kuće, pomoćnih objekata i putničkog vozila koje koristi lice B.M.Prilikom pretresa  pronađeno je 50,8 grama materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid, 5,4 gama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, dvije drobilice, staklena boca u kojoj se nalazi tečna materija koja svojim izgledom asocira na ulje kanabisa, gasni pištolj sa 38 metaka i više mobilnih telefona.