Zvornik / 18.05.2023

PU Zvornik:U akciji „LORD” u Zvorniku sedam lica lišeno slobode

Slika
HAPSENJE

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Zvornik su u sklopu operativne akcije kodnog naziva „LORD“ izvršili pretrese na sedam lokacija u Zvorniku i lišili slobode lica inicijala B.K., I.K., F.B., D.L., S.Đ., M.Z. i E.H.

Lica su lišena slobode zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Slika
HAPSENJE 1

Tokom ove akcije, policijski službenici su pronašli i privremeno oduzeli 194,9 gr praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Speed”, 30,9 gr biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, 53,3 gr nepoznate materije, dvije digitalne vage za precizno mjerenje, dvoje makaze sa tragovima biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i veći broj mobilnih telefona, sim kartica i nosača sim kartica.

Aktivnosti u navedenoj istrazi se realizuju pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, čijem će tužiocu biti predata osumnjičena lica uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.