Zvornik / 02.02.2023

Servisne informacije za 02.02.2023.godine.

Slika
Zvornik

Na području koje pokriva PU Zvornik zabilježeno je jedno krivično djelo u Gornjoj Pilici.Dogodile su se tri saobraćajne nezgode, u Glumini i Karakaju, kada je po jedno lice povrijeđeno, i u Vlasenici kada je pričinjena materijalna šteta.

U porodilištu zvorničke bolnice rođene su četiri bebe, tri djevojčice i dječak.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika nisu imali intervencija.

Na području regije Birač danas nema planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima regije Birač, odvija po vlažnim ili mjestimično mokrim kolovozima. Na putevima ove regije na kolovozima nema ostataka snijega ni leda.

Sa autobuske stanice Zvornik autobusi saobraćaju redovno.

Biometeorološka prognoza danas je nepovoljna za većinu hroničnih  bolesnika,dodatan oprez se savjetuje srčanim bolesnicima.Od meteropatskih reakcija moguća je nesanica,nervoza i glavobolja.

Danas će biti malo do umjereno oblačno i hladno.Prije podne biće promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima, potom uz postepeno naoblačenje. Mjestimično će biti padavina na sjeveru i jugu dok se oko podne padavine očekuju u većini predjela.U višim predjelima i na planinama očekuje se porast sniježnog pokrivača, dok su na jugu mogući lokalni pljuskovi.Јutarnja temperatura vazduha biće od – 2 do 3 stepena , na jugu do 5 stepeni, u višim predjelima od  - 5 stepeni , a dnevna od 1 do 9 stepeni , na jugu do 12 stepeni , u višim predjelima od – 2 stepena Celzijusova.