Zvornik / 21.01.2022

Servisne informacije za 21.01.2021.godine.

Slika
grad zvornik

Saobraćaj se na putevima odvija po mokrim kolovozima. Na putnim pravcima Šepak-Zvornik-Vlasenica i Milići-Skelani ima mestimično raskvašenog snega na kolovozu u visini do 2 cm dok na putnom pravcu Šekovići-Kaštijelj ima do 5 cm raskvašenog snega na putu.  Temperature vazduha jutros se kreću u intervalu od -4º u višim do 1º u nižim predjelima regije Birča. 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik,, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično delo u Zvorniku te dve saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Skočiću i Karakaju. U istom periodu, nije bilo slučajeva narušavanja javnog reda i mira. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik imali su mirnu noć.

Iz preduzeća “Vodovod i komunalije” informacija da je vodosnadbevanje za danas uredno.

Na graničnim prelazima Karakaj i Šepak ovog jutra nema dužih zadržavanja na ulasku i izlasku iz zemlje.

Sa Autobuske stanice Zvornik ovog jutra  svi autobusi saobraćaju po redu vožnje.

Što se biometeorološke prognoze tiče, danas se poseban oprez preporučuje astmatičarima i nervno labilnim osobama.Od meteropatskih reakcija moguća je pospanost,,nervoza i bolovi u kostima.

Danas se očekuje hladnije i suvo vreme, uz postepeno smanjenje oblačnosti i više sunčanih perioda, a na jugu i planinama biće vetrovito. Ujutro će biti oblačno i uglavnom suvo, na planinama i ponegde na istoku moguć je slab sneg, Duvaće umeren vetar, severnog i severozapadnog smera, Јutarnja temperatura vazduha iznosiće od -3 do 3 stepena, u višim predelima od -7 stepenia dnevna od-2 do 4 stepena , na jugu do 6 stepeni, u višim predelima od -5 Celzijusovih stepeni.