Zvornik / 22.09.2022

Servisne informacije za 22.09.2022.godine.

Slika
Grad Zvornik 5

Saobraćaj se na putevima regije Birač ovog jutra odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima. 

Danas će se izvoditi radovi u opštini Osmaci, na trafostanici „Hajvazi“ te će u periodu od 8 do 14 časova bez električne energije biti Hajvazi.Zbog  radova na TS „Kušlat“,danas u periodu od 8 do 17 časova bez električne energije biće potrošači koji se snadbjevaju sa ove trafostanice.

 Radovi se izvode i u opštini Milići na trafostanici „Milići 1“ pa će potrošači bez električne energije biti u periodu od 9 do 14 časova, te na dalekovodu „Derventa“ pa će bez struje u terminu od 8 do 17 časova biti  Koprivno, Bukovica i Slatina.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik zabilježena su tri krivična djela, dva u Zvorniku i jedno u Osmacima.Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda s materijalnom štetom u Vlasenici.

U zvorničkom  porodilištu rođene su dvije bebe,dvije djevojčice.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su mirnu noć,bez intervencija.

Sa autobuske stanice Zvornik autobusi saobraćaju redovno.

Biometeorološka prognoza danas je povoljna za većinu hroničnih  bolesnika,dodatan oprez se savjetuje srčanim bolesnicima.Od meteropatskih reakcija moguća je glavobolja,nesanica i razdražljivost.

Danas se očekuje sunčano i toplije vrijeme, uz dnevnu temperaturu vazduha do 22 stepena Celzijusova. Јutarnja temperatura vazduha od 4 do 9 stepeni, na jugu do 12 stepeni , u višim predjelima oko 0 stepeni , a najviša dnevna od 13 do 19 stepeni, na jugu do 22 stepena Celzijusova.Duvaće slab do umjeren vjetar sjevernih smjerova, na jugu i planinama povremeno pojačana bura.