Zvornik / 26.07.2021

Servisne informacije za 26.7.2021.godine

Slika
title

 

Tokom vikenda u zvorničkom porodilištu obavljeno je pet poroda i rođeno je ukupno pet beba. U subotu su rođene dvije djevojčice, a u nedelju tri dječaka. Radio Osvit čestita roditeljima na prinovama.

U protekla 24 časa registrovana su dva slučaja narušavanja javnog reda i mira, u Bratuncu u Šekovićima. Dogodile su se i dvije saobraćajne nezgode. U Vlasenici je jedno lice zadobilo tjelesne povrede dok je u nezgodi koja se dogodila u Zvorniku, pričinjena materijalna šteta. U Osmacima i Milićima dva lica su lišena slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola.  

U Zvorniku oblačno jutro sa temperaturom od 23 stepena. Tokom dana će biti sunčano i toplo uz umjerenu oblačnost, a na sjeveru i istoku mogući su kratkotrajni pljuskovi i grmljavina. Najviša temperatura vazduha biće od 32 do 37 stepeni Celzijusovih.

Što se biometeorološke prognoze tiče, prije podne ugodnije u odnosu na drugi dio dana, kada će se pod uticajem vrućeg i sparnog vremena, kod hroničnih bolesnika i meteoropata pojačati tegobe poput nervoze, glavobolje i malaksalosti. Manjak svježine u noći dodatno će remetiti ugođaj.

Na većini puteva naše regije saobraća se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost i trenutno povoljne uslove za vožnju, ali se vozačima savjetuje da voze oprezno. Zbog radova, izmijenjen je režim saobraćaja i postavljena je privremena saobraćajna siginalizacija na dionici magistralnog puta Milići-Vlasenica-Han Pjesak i dionica Vlasenica-Tišća.