Multimedija / 21.04.2022

Vaskršnji kutak u organizaciji Turističke organizacije grada Zvornik

Slika
TOZ Vaskrs deca

Vaskršnji kutak,  na platou ispred Osnovne muzičke škole  u Zvorniku već je privukao pažnju naših najmlađih sugrađana. Zeke, tragovi njihovih šapica, vaskršnja jaja, mrkvice.. obradovali su mališane koji su se već slikali, ali i igrali u ovom kutku.

TOZ Vaskrs

Drugu godinu za redom, Turistička organizacija grada Zvornik se potrudila da  Vaskršnje praznike učini veselijim , šarenijim u duhu pravoslavnog praznika.

Prema riječima Ivane Đokić Milanović, direktorice Turističke organizacije dupli krug koji je postavljen na platou je ukrašen sa motivima Vaskrsa, a u neposrednoj blizini su postavljeni dekorativni zečići, vaskršnja jaja … koja su napravljena od drveta .

Toz dete

Iz Turističke organizacije Zvornik se nadaju da će za praznike biti lijepo vrijeme i da će sugrađani i mališani moći da se druže napolju i iskoriste Vaskršnji kutak da se zabave ali i fotografijama zabilježiti te trenutke za uspomenu.

Toz Vaskrs deca 2

Cilj nam je, da se i na ovaj način promoviše grad Zvornik, kaže Milanović. Kada smo u prethodnom periodu organizovali slične događaje primjetili smo da se mnogo naših sugrađana slikalo i svoje fotografije “ kačili” na društvene mreže . To je jedan neprocjenjiv vid promocije grada,  jer fotografije stignu do različitih zemalja u regionu i svijetu. Nadamo se da će , kroz fotografije , još jedna lijepa slika iz našeg grada biti poslata u svijet, što je i cilj Turističke organizacije naglašava Milanović.