Zvornik / 05.08.2022

Haos animatori odeševili najmlađe,odličan koncert Dženana Lončarevića

Slika
dženan

Glavna Gradska ulica  sinoć je bila prepuna  mališana i njihovih roditelja koji su uživali i radovali se uz Haos animatore iz Novog Sada.

Orila se ulica od veselih dečijih osmeha i oduševljenja.Imali su priliku da se igraju sa balonima od sapunice,da vide animatora na štulama,šou na svili uz vatru i magiju.Video možete pogledati na našem yutub kanalu.

Slika
animatori

Na gradskoj plaži u Zvorniku popularni pevač Dženan Lončarević potrudio se da Zvorničanima priredi lepo muzičko veče.Veliki broj pretežno mlađih ljudi ispunio je prostor pored Drine, a brojna publika zajedno sa njim pevala je u glas svaku njegovu pesmu.

Pre nastupa pevač je rekao da mu je drago što peva pred reke i da će publika imati priliku da čuje sve njegove pesme,uz dobru zabavu i koncert na otvorenom.

Slika
dženan

 Publiku pre nastupa popularnog pevača svojim nastupom zabavljali su di-džejevi Arsa i Boki.

Četvrtog dana Zvorničkog leta danas na šetalištu u Zvorniku  od 14 časova organozovana je”Ulica Meda”.Od 19 časova na platou ispred Muzičke škole,pozorište Maslačak odigraće predstavu za decu “Maša i medo”.Od 21 čas na gradskoj plaži ljubitelji pesme Mitra Mirića imće priliku da uživaju u njegovim hitovima.Večeras od 21:30 časova  na tvrđavi  Đurđev grad u bioskopu na otvorenom možete pogledati film “Ne igraj na engleze”.