Zvornik / 21.03.2023

Košarkašice SŠC "Milorad Vlačić" iz Vlasenice najbolje na Regionalnom takmičenju u Bijeljini

Slika
košarka vlasenica

Na Regionalnom takmičenju u košarci koje je održano u Bijeljini košarkašice SŠC "Milorad Vlačić" Vlasenica su u finalu rutinski pregazile rivalke iz Srebrenice i rezultatom 42:3 nastavile košarkašku vladavinu regijom Bijeljina i Birač. Najsigurniju ruku imala je Ivana Pavlović koja je ponijela titulu najboljeg strijelca, dok je Nikolina Klisarić, bez premca, bila najkorisnija igračica takmičenja.

Ove godine vlaseničku školu su predstavljale su  Ivana Pavlović, Nikolina Klisarić, Aleksandra Lazić, Helena Stevanović, Milica Deurić, Anastasija Lazić, Sara Lazarević, Marija Nikolić, Marina Sekulić, Anđela Pepić i Marija Pantelić, predvođene trenerom Daliborom Vidovićem.

Još jedna medalja stiže iz Bijeljine u Vlasenicu  sa Regionalnog takmičenja, a donose je košarkaši iz Vlasenice.

Slika
košarka vlasenica

Poslije velike borbe na parketu, muška košarkaška ekipa SŠC "Milorad Vlačić" Vlasenica  nije uspjela da se sa Bratunčanima izbori za finale, ali jeste za bronzu i treće mjesto.Predvođena trenerom Davorom Golijanom, na postolje se popela i bronzanim medaljama okitila ekipa u sastavu Filip Danilović, Srđan Vidović, Nikola Zekić, Aleksa Erdelić, Rastko Popović, Đorđe Šiljak, Matej Lakić, Nikola Jovičić, Đorđe Pajić, Đorđe Tešić i Filip Majstorović.