Zvornik / 05.09.2023

Prijateljski teniski meč između Zvornika i Loznice-slavili Lozničani 7:5

Slika
t

U organizaciji Teniskog kluba”AS” iz Roćevića u nedelju je odigran  tradicionalni prijateljski  teniski meč između Zvornika i Loznice. Teniski meč koji je moglo bi se reći revijalnog karaktera, jer ciq nisu pobjede, već uživanje u tenisu i druženju  tenisera rekreativaca. Već odavno su više od "protivnika", to su sada prijatelji, koji nastavljaju druženje i nakon meča.

Slika
tenis

Rekli smo da pobjednik nije bio bitan, al  ko je bio bolji ipak se zna. U prijateljskom meču nastupilo je po pet tenisera rekreativaca iz Zvornika i Loznice, a ovaj put u ukupnom skoru slavili su predstavnici Loznice rezultatom 7:5. Na teniskom terenu “AS”u Roćeviću odigrano je 10 pojedinačnih mečeva i dva u igri parova.

Slika
t

Ekipu Zvornika predstavljali su  Rade Stojanović, Nemanja Aćimović , Marko Bogićević ,   Sladjan Vasić,Radan Savić,Zoran Aćimović i Boban Ivanović.Ekipu Loznice predstavljali su  Vlado Mitrović, Bane Glibetić, Nikola Đorđević, Aleksandar Nikolić,Pavle Jaksić i Rade Ivanović.

Slika
t

Pehar je dobio ovogodišnji pobjednik . Navijalo se obostrano, pa čak i za protivnike u nekim slučajevima, ako je poen baš bio kao na profesionalnim teniskim mečevima. Nisu oni mnogo pričali za medije o svojim druženjima, koje kako su najavili nastavljaju i naredne godine.