Novosti / 03.07.2023

Slovenci pobjednici turnira u košarci „3×3 stritbol"

Slika
koš

U Zvorniku je održan tradicionalni trinaesti omladinski  turnir u košarci „3×3 stritbol".

Drugog dana takmičenja u košarci „3×3 stritbol  u seniorskoj konkurenciji nastupilo je 11 ekipa  a zbog vremenskih neprilika turnir je odigran u Rekreativno sportskom centru u Zvorniku. Prvo mjesto je pripalo ekipi “Hugo Hugo” iz Slovenija a drugi su seniori iz ekipe "Vlasenica 3x3". Za MVP igrača turnira proglašen je član ekipe “Hugo Hugo” iz Slovenije, Žiga Habat.

Slika
kopšarka

Prvog dana takmičenja na  sportskom terenu  kod OŠ”Sveti Sava” u Zvorniku  u basketu nastupilo je  12 juniorskih ekipa Prvo mjesto je pripalo ekipi „Anin dvor“ iz Šekovića, a drugi su juniori iz Vlasenice. Za MVP igrača turnira proglašen je član ekipe iz Šekovića Nikola Dragičević, koji je inače član zvorničkog kluba Drina – Princip.

Uz  turnirske utakmice „3×3 stritbol“ organizovano je takmičenje u zakucavanju i šutiranju trojki u humanitarne svrhe,  a pobjednik u šutiranju trojki je Vladimir Jevtić. Ovom prilikom prikupljeno  je 300 KM a  sav prihod namijenjen je  desetočlanoj porodici Mijić iz sela Malešić za adaptaciju  sprata kuće