Zvornik / 12.08.2021

U dane vikenda počinje obilježavanje parkinga u Z -blokovima

Slika
parking

U skladu sa odlukom Skupštine grada, u dane vikenda počinje obilježavanje parking prostora oko Z blokova.

Parking

Iz Odeljenja za stambeno komunalne poslove i poslove saobraćaja grada Zvornik  apeluju na stanovnike  naselja Z-blokovi, da zbog radova na obilježavanju parking prostora uklone svoja vozila sa javnih površina (ulica, trotoara i parkinga)

parking

U petak 13 avgusta obilježavanje parking prostora će početi od 17 časova  i trajaće do subote 14. avgusta do 17 časova.  U tom periodu obilježavaće se  dio naselja Z-blokovi , od zgrade  Z-15 blok „C“  pa do restorana Slavija, odnosno magistralnog (priobalnog) puta.

parking

Radovi se u subotu od 17 časova odmah nastavljaju na drugoj lokaciji . Obilježavaće se dio naselja od zgrade Z-15 blok „C“  do magistralnog (priobalnog) puta, te do osnovne škole Sveti Sava (stari hotel Drina). Radovi će trajati do nedelje  15 avgusta do 17  časova 

Mole se svi vlasnici vozila da, kao alternativno parkiralište za ovu priliku, u navedenom periodu koriste stadion malih sportova kod Sokolskog doma. Nakon obilježavanja parking mjesta uspostaviće se normalno odvijanje stacionarnog i dinamičkog saobraćaja, saopšteno je iz  Odeljenja za stambeno komunalne poslove i poslove saobraćaja grada Zvornik  .