Novosti / 17.04.2022

Veliki regionalni party - DJ Sophie uz Draganu Mirković

Slika
Dj Sofi

Jedna od najboljih i najtraženijih di-džejeva, Sofija Petrović (DJ SOPHIE) nastupiće u sklopu „Warm up“ velikog regioanlnog koncerta Dragane Mirković, 25.juna 2022. na stadionu „Bara“ u Sokocu. Ova Budvanka koja živi u Podgorici, već 13 godina gradi karijeru kao di-džej u najboljim evropskim i regionalnim klubovima. Iza nje su dvije numere koje je snimila na engleskom jeziku „I am Sophie“ i „Love me love“.

,,Ovo će biti drugi zajednički nastup Dragane Mirković i Sofije Petrović, nakon što su prije pet godina zajedno nastupale u jednom renomiranom klubu u Cirihu“, saopštili su organizatori. Ono što ovaj događaj čini posebnim je i činjenica da će trajati šest sati i da će biti praćen vrhunskom scenografijom i video efektima.

Da podsjetimo, ulaznice su u prodaji od 1.marta 2022.godine, na 35 prodajnih mjesta širom Republike Srpske, onlajn u cijeloj Bosni i Hercegovini kao i na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba, ovlašćenog distributera za BIH.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 066 608 057 kao i na web adresi   www.opstinasokolac.net/koncert.

SATNICA 

18h – Start / otvaranje kapija

19h – Party / Warm up DJ Sophie

21h – Dragana Mirković

Oficijelni partneri koncerta su Opština Sokolac, Grad Istočno Sarajevo i Sarajevska pivara.

Do poslednjeg daha!