Novosti / 22.08.2022

Zvornički članovi TK “Srpski soko” na pripremama u Grčkoj

Slika
TK Srpski soko

Na tradicionalnom  letnjem kampu tekvondo kluba "Makedoniki Dinami" iz Soluna učestvuje i osam članova kluba "Srpski Soko" iz Zvornika, sa trenerima Miljanom Ćosicem i Igorom Tadićem.

Svi ucesnici kampa

Zvorničani borave u kampu koji traje do 24.avgusta u Pefkohoriju, u Grčkoj  u cilju priprema za Evropsko prvenstvo . Podršku su dobili od  Predstavništva Republike Srpske u Grčkoj i Gradske uprave Zvornik

TK Srpski soko 3

Tekvondo letnji kamp , omogućava  sportistima da se  pripremaju za narednu sezonu takmičenja.

Predstavlja dugogodišnju razmenu znanja sportista, trenera kao i saradnju timova koja ima izuzetan značaj posebno na razvoj mlađih uzrasnih kategorija. Osim toga, kamp se tradicionalno organizuje u cilju podsticanja razvoja životnih vještina, karaktera, dobrih navika, samopuzdanja i samostalnosti kod djece, omogućava djeci da unapređuju međusobnu komunikaciju i usvajaju znanja o borilačkim vještinama.

TK Srpski soko prireme 2

Treneri Miljan Ćosić i Igor Tadić pobrinuli su se da učesnicima  pruže što kvalitetnije i raznovrsnije treninge, kao i da se na kampu održe brojne zanimljive aktivnosti.  

TK Zahvalnica

Šefica Predstavništva Republike Srpske u Grčkoj Jelena Jovanović obišla je polaznike letnjeg tekvondo kampa i tom prilikom uručena joj je plaketa kluba "Srpski Soko".