Multimedija / 20.09.2023

Grad Zvornik učestvuje na Međunarodnom sajmu “Interagro 2023” u Bijeljini

Slika
s

Grad Zvornik uzeo je učešće na Međunarodnom sajmu poljoprivrede,lova i turizma “Interagro 2023” koji se održava u Bijeljini od 20.do 22.septembra.

Slika
s

U razgovoru za Osvit radio sa sajma ,načelnica Odjeljenja za privredu i društvene  djelatnosti,Ljiljana Toholj, rekla je da se grad Zvornik predstavlja na sajmu sa deset izlagača.

Slika
s

““Na štandu Grada Zvornika se predstavljaju DOO „Voćar“, „Pčelarstvo NB Stanišić“, SR „Pržionica kafe Sale“, SRU „Bistro“ i Lovačko udruženje „Vukovi sa Drine“. Izloženi su i proizvodi DOO „Smrčak“ i AD „Vitinka“. Ovo je vrlo važan sajam u smislu predstavljanja poljoprivrede, lova i  turizma.Štand  je jako posjećen,vrlo interesantnog dizajna i inovativan u odnosu na prošlu godinu. Naš štand je posjetio i Ministar poljoprivrede,šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske,Savo Minić  kao i  predstavnici Privredne komore Republike Srpske”-kaže Toholj.

Slika
s

“Sajam je vrlo značajan za ostvarivanje komunikacije i kontakata,uspostavljanja nove saradnje tako da je grad Zvornik prepoznao potrebu za učešćem na sajmu,a upravo smo ovde prošle godine primili i jednu od nagrada.Na sajmu učestvuje oko 100 izlagača iz svih krajeva,što je vrlo značajno za predstavljanje izlagača  i ponude  grada Zvornika”-kaže Toholj.

Partneri Grada Zvornika su Turistička organizacija grada Zvornika i Tehnološki fakultet Zvornik.