Zvornik / 02.12.2021

Košarkaši Drina Principa poraženi od ekipe Bratunca u Kupu Republike Srpske

Slika
DRINA PRINCIP

U trećem kolu Kupa Republike Srpske košarkaši Drina Principa odigrali su odličnu utakmicu protiv premijerligaša iz Bratunca.  U izjednačenoj utakmici malo je nedostajalo da stignu i do pobjede. Na poluvremenu Drina Princip je imao dva poena prednosti, ali na kraju košarkaši Bratunca su pobjedili rezultatom 86:80.

U poslednjoj četvrtini publika je prisustvovala pravoj drami. Drina  Princip je uspjela i da povede sa 3 poena razlike. U neizvjesnoj završnici na kraju je ipak pobjedu odnjela iskusnija ekipa KK "Bratunac".  Na kraju iz KK Drina Princip i objava da su zadovoljni i da je igra na ovoj utakmici pokazatelj da ekipa može igrati košarku i na višem nivou. Uz svu neizvesnost na utakmici trener Principa Vladan Erić jos jednom je pružio šansu svim igračima. 

Ono što je vredno uz rezultat ove utakmice, iz OKK Drina Princp ističu je i podrška publike. Prenosimo i njihovu poruku i zahvalnost: "Želimo ovom prilikom da se zahvalimo našoj publici koja nam je bila podrška tokom cijele utakmice."