Zvornik / 14.05.2022

Liješanj : Zvornički planinari u nedelju prezentuju rezultate rada

Slika
Planinarski dom Grkinja

Predstavnici Planinarsko-ekološkog udruženja „Korak“ i Planinarskog društva „Mladost“  sutra će  u Liješnju prezentovati ono što je do sada urađeno na uređenju školskog objekta koji je Grad Zvornik ovim udruženjima predao na korištenje i upravljanje u svrhe planinarskog doma.

Pored gradonačelnika Zvornika , ono što je do sada urađeno vidjeće i privrednici koji su na različite načine pomogli udruženjima planinara da mnogo toga urade u proteklom periodu .

Zvornik planinari 4

Zvornički planinari su vrijedno radili . U prvoj fazi su sanirali krov, zamijenili i uveli vodovodne i elektro instalacije, uradili izravnavajući sloj i pločice u prostorijama, izveli građevinske radove za toalete sa tuš kabinama, uradili septičku jamu, te uredili dvorište objekta.

Zvornik planinari 2

Objekat je predat na period od pet godina na osnovu skupštinske odluke donesene maja prošle godine. Kada budu završeni i preostali radovi planinarski dom pružiće smještajne kapacitete za zvorničke i gostujuće planinare prilikom njihovih pohoda na planinama Grkinja i Udrč.

Zvornik planinari 3

Zvornički planinari su najavili da će u narednom periodu organizovati i posjetu Planinarskom domu Grkinja i za sugrađane.